Gezondheidscentrum Happy Body en Mind

Medisch holistisch centrum voor hypnotherapie en traumaverwerking

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Stoppen met roken welke roker wil het nu niet? Hoeveel rook je per dag? En wat kost het je per week? Per maand? Per jaar? …. zaken waar je liever niet bij stil staat. Maar hoe slecht is het voor je gezondheid ? Wat doet het met je hart, met je longen, met je conditie? Hoe veel korter leven we door te roken? We weten het allemaal en nog lukt het niet om van deze verslaving af te komen!

Nooit meer roken: wij helpen je!

Middels directe hypnose zijn wij in staat om u binnen 1 a 2 sessies van het roken af te helpen! Gelooft u het niet? Wij wel! En dat hebben we inmiddels bij heel veel mensen bewezen.afspraak maken hypnose en hypnotherapie meppel hoogeveen en zwolle

Hypnose is een volkomen veilige en betrouwbare techniek om snel en effectief van het roken af te komen. Stoppen betekend niet dat u gewichtstoename gaat krijgen, ontwenningsverschijnselen of wat dan ook.

Hypnotherapie zorgt dat u geen behoefte meer heeft aan roken. Door een strikt programma verlaat u als niet roker onze praktijk. We gaan u niet lopen overtuigen dat het werkt, vele zijn u immers al voor gegaan. Neem de proef op de som en maak een afspraak.

Stop met roken traject

Hoe werkt het stoppen met roken onder hypnose?

  • U maakt een afspraak
  • U rookt thuis of onderweg uw laatste sigaret
  • Wij brengen u onder een directe hypnose
  • Uw onderbewust zijn (het verlangen naar) pakken wij aan.
  • Wij praten nog even met u na
  • Het verlangen naar een sigaret is verdwenen

In de meeste gevallen is een behandeling voldoende maar in sommige gevallen zijn er meerdere sessies nodig.

Inmiddels hebben wij ons programma door ontwikkeld en bieden we ook stoppen met roken aan middels acupunctuur en zijn wij partner bij PRO STOP waar we behandelingen aanbieden middels soft acupunctuur.  Een combinatie van de diverse therapieën is ook mogelijk. Samen overleggen we wat het beste voor u geschikt is.

Wij hebben nu ook de mogelijkheid om GRATIS te stoppen met roken, vanuit de basisverzekering. Zonder dat dit ten koste gaat van uw eigen risico. Meer info over gratis stoppen met roken op www.rokendebaas.com Dit betreft een andere behandeling dan de bovengenoemde behandelingen.

© 2021 Gezondheidscentrum Happy Body en Mind

Thema door Anders Norén