Gezondheidscentrum Happy Body en Mind

Medisch holistisch centrum voor hypnotherapie en traumaverwerking

Over ons

  1. Over ons

Na bijna 30 jaar ondernemerschap werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Heel goed gekeken naar wat kan ik en vooral wat wil ik, en vooral naar wat wil ik niet! Terug uit een burn-out/depressie al deze zaken doordacht en afgewogen.

Na een hele intensieve periode gaan omscholen en studies,  EMDR therapie, Relatiepsychologie, relatietherapie, RET therapie, mindfulness, Depressie en rouw counseling, Psychosociale basiskennis, Hypnotherapie en diverse masterclasses waaronder neuromarketing en diverse lessen over de Overgang.  Werd het in 2018 tijd om te starten met een eigen praktijk met als specialisatie EMDR Traumaverwerking,prikkelbaardarmsyndroom en tinnitus en hulp bij depressie en burn-out.

afspraak maken hypnose en hypnotherapie meppel hoogeveen en zwolle

Wij zijn aangesloten bij de CAT, AGB zorgverlenerscode 90105599, AGB praktijkcode 90064885, Klacht en tuchtrecht nr. KB 18062406 kvk 71829806 CAT CM1765-07-01-2019

tevens zijn we bezig met de afronding van de registratie van het internationale hypnotherapeuten.

Een praktijk voor iedereen, laagdrempelig en toegankelijk. Iedereen moet zich bij ons thuis voelen. Want zonder een prettig gevoel gaat geen enkele behandeling slagen. Tijdens mijn burn-out (achteraf gezien misschien wel een van de beste dingen die me is overkomen) kreeg ik te maken met de psychische gezondheidszorg en GGZ.

Ook jou kan het treffen

Wat ik daar heb gezien en mee gemaakt was voor mij de laatste druppel om me hier mee bezig te gaan houden. En hopen we hiermee een fijne prettige praktijk op te bouwen waarbij we er voor de mensen zijn. Want denk niet : “Dat overkomt mij niet!”  (zelf was ik wel zo na├»ef en had vaak m’n oordeel al klaar) Ook jou kan het treffen!

Ondernemers

Vanwege mijn ondernemerschap en jarenlange kennis waar ondernemers mee te maken hebben en krijgen, hoe ondernemers denken, hoe ondernemers werken (ook ik kende hoge pieken en een diep dal) is onze praktijk zeer geschikt voor ondernemers. En hebben wij ons verder gespecialiseerd in het terug dringen van ziekteverzuim. Waar veel bedrijven hun bedrijfsarts opzeggen en een eigen ziekteverzuim regelen bieden wij de ondernemer steun. En kijken met alle betrokkenen naar : Hoe kunnen we het voor de toekomst voorkomen, Wat kan de “zieke”nog wel en hoe maken we de zieke zo snel mogelijk weer beter.

Bereikbaarheid :

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 7.00 tot 22.00 uur, en 24 uur per dag bereikbaar per mail info@praktijk-meppel.nl of whatsapp 06-53768669

Bij langdurig afwezigheid is er een collega beschikbaar ter vervanging (in geval van langdurige ziekte of omstandigheden) deze collega is gelijkwaardig opgeleid.

Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit op de werkvloer kan ook zijn in preventief aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld stoppen met roken of afvallen en zelfs een virtuele maagband middels hypnotherapie.

Kun jij je vinden in onze manier van werken en denken ?

Maak snel een afspraak!  Wij proberen u ten alle tijden zo spoedig mogelijk te helpen en in de meeste gevallen nog de zelfde week in te plannen. Onze behandelingen worden (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.

Klachten en incidenten

Overal kan wel eens iets mis gaan. Mocht er ontevredenheid zijn over de uitvoering of de behandelwijze dan kunnen we dit bespreken. Ik val als CAT-therapeut onder wkkgz-klacht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Gat is een rijks erkende en volledige onafhankelijke geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie http://gatgeschillen.nl. Ik werk als CAT therapeut volgens de richtlijnen van de GAT beroepscode voor meer info zie www.gatgeschillen.nl/beroepscode/

AGB zorgverlenerscode 90105599, AGB praktijkcode 90064885, Klacht en tuchtrecht nr. KB 18062406 kvk 71829806 CAT CM1765-07-01-2019

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de CAT

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten van Praktijk Nederland en hebben betrekking op alle werkzaamheden.

Privacy

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een (elektronisch) dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO en AVG. Uw dossier bevat aantekeningen over uw persoonsgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, emailadres en inschrijving zorgverzekeraar.

Disclaimer

PraktijkNederland zal nooit claimen bepaalde ziekten of aandoeningen te kunnen genezen. Praktijk Nederland zal nooit adviseren om een door een arts aangeraden medicatie of behandeling te stoppen of te veranderen zonder dit met de huisarts te overleggen.

Onze hoofdpraktijk bevind zich aan de Mr. Harm Smeengekade 3 te Meppel, in de andere steden waar wij actief zijn, Zwolle, Hoogeveen en Heerenveen delen wij onze praktijk met andere  therapeuten.

De eigenaar van de Praktijk is Mariska Bruinenberg, Mr.Harm Smeengekade 3 Meppel

© 2021 Gezondheidscentrum Happy Body en Mind

Thema door Anders Norén