Gezondheidscentrum Happy Body en Mind

Medisch holistisch centrum voor hypnotherapie en traumaverwerking

Boek prikkelbaardarmsyndroom

In onze praktijk maken we bij kinderen veel gebruik van tekeningen, prentenboeken en andere mogelijkheden om middels metaforen kinderen te laten begrijpen wat er aan de hand is. Om zo hun problemen te kunnen oplossen.

Mees en haar gekke buik

Tijdens mijn opleiding PDS therapeut en SOLK bij kinderen, liep ik er tegen aan dat er niets was over het prikkelbaardarmsyndroom waarbij kinderen stap voor stap uitleg krijgen wat het is. en hoe je het middels hypnotherapie kunt oplossen. Vandaar uit besloot ik zelf een boek te schrijven die in eenvoudige taal, geïllustreerd met heldere en eenvoudige tekeningen uitlegt wat en hoe het is PDS te hebben.. Om te vertellen en te laten zien, vooroordelen weg te halen, over wat is hypnotherapie en hoe werkt een PDS behandeling. Een zeer informatief boek. Wat een lastig onderwerp eenvoudig luchtig bespreekbaar maakt.

Mees en haar gekke buik!

Mees en haar gekke buik hypnotherapie meppel zwolle
Mees en haar gekke buik

Een boek wat zeer bruikbaar is voor ouders, scholen, kinderartsen, therapeuten, hypnotherapeuten, psychologen, ziekenhuizen, MDL artsen en kinderopvang waar men te maken heeft met kinderen en/of PDS maar ook kinderen met vage klachten waar geen lichamelijke oorzaak is gevonden. (SOLK)

En persoonlijk vind ik het boek nog mooier geworden dan dat ik had durven dromen…..! Inmiddels is het boek leverbaar en te bestellen via www.meesenhaargekkebuik.nl

Wilt u een exemplaar bestellen ? Of bent u therapeut, artsen of (kinder) psycholoog? Kijk dan ook eens naar onze bristol stoelgangposter met de kindvriendelijke en humoristische 7 types poep. Op zoek naar een leuk poep diploma? Of een pijnscore kaart? Wij hebben er een compleet concept voor u van gemaakt. Kijk op de website of mail ons. Mail ons!

Bristol stoelgangposterhttp://Www.meesenhaargekkebuik.nl/bestel

© 2022 Gezondheidscentrum Happy Body en Mind

Thema door Anders Norén